Bingo'en met Henny Huisman, meezingen met The Beatles Revival, kijken naar de goochelshow van Hans Kazan en meedoen aan workshops: het kon allemaal op het Forever Young Festival wat woensdag voor de tweede keer werd gehouden op de Esplanade in Almere Stad.

Het Forever Young Festival is een initiatief van Cinnovate in samenwerking met Gezondheidsfabriek en de gemeente Almere.

Animo

Het festival is in het leven geroepen om iedereen van 65 jaar of ouder samen één groot feest te laten vieren ongeacht afkomst, beperking of de grootte van de portemonnee. Voor bezoekers die slecht ter been zijn en om die reden gebruik maken van een rollator, scootmobiel of rolstoel zijn er verschillende voorzieningen zodat het ook voor hen comfortabel is om het festival te bezoeke.

De animo voor het festival bleek groot onder de doelgroep: dit jaar verdubbelde de organisatie het aantal kaarten naar 10.000 stuks welke allen waren vergeven. 

Impressie

Bekijk hieronder een impressie via posts op social media:


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit via Facebook!
Wil je rechtstreeks het laatste nieuws, activiteiten en P2000-meldingen door hulpdiensten uit ontvangen? Klik hier om ons te volgen op Facebook! Ook kun je ons volgen via Twitter en Instagram.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit entertainment


Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360