A6 richting Amsterdam komend weekend afgesloten
Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Politiek en gemeente

A6 richting Amsterdam komend weekend afgesloten

Foto: aangeleverd

A6 richting Amsterdam komend weekend afgesloten

De A6 Almere richting Amsterdam is in het weekend van vrijdag 5 april 20.00 uur tot en met maandagochtend 8 april 05.00 uur in verband met wegwerkzaamheden afgesloten. Dat meldt Rijkswaterstaat.

Tijdens de werkzaamheden wordt er gewerkt aan de definitieve inrichting en het klaarmaken voor gebruik van de hoofd- en parallelrijbaan richting Amsterdam (tussen de Hogevaart en Almere Havendreef).

Verkeer moet rekening houden met een extra reistijd die kan oplopen tot 15 minuten, voor weggebruikers worden er omleidingen ingesteld.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!

Reacties lezen


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 36.548
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 5.9 ℃
Voelt als 1.7 ℃
Gemiddeld
Laagst -0.2 ℃ (06.46 uur)
Hoogst 5.9 ℃ (12.26 uur)

Bekijk actuele weer

Advertentie (verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL)